Evlerimiz, işyerlerimiz veya bahçelerimiz gibi yaşam alanlarımızı güvenli ve dekoratif hale getiren korkuluklar, çok çeşitli modellere sahiptir. Bir korkuluk modeli seçerken, öncelikle korkuluğun montajın yapılacağı mekana göre model seçilmelidir.

Korkuluk Modelleri

Korkuluk modelleri, korkulukta kullanılacak malzemeye göre, paslanmaz çelik korkuluk, alüminyum korkuluk, demir korkuluk, ferforje korkuluk, pleksiglass korkuluk ve cam korkuluk olarak adlandırılır. Bir diğer yandan emniyet sistemine göre iste, yatay emniyetli korkuluk, dikey emniyetli korkuluk, bazalı korkuluk, lamalı korkuluk, çift sıra korkuluk olarak ayrılmaktadır.

Korkuluk modelleri arasında, genellikle müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen sistem paslanmaz çelik yatay emniyetli korkuluklardır. Paslanmaz çelik yatay emniyetli korkuluklar, maliyet ve performans açısından oldukça sık tercih edilen ürün çeşitimizdir. Bu korkuluk çeşitimiz, merdiven korkuluğu ve balkon korkuluğu olarak sıklıkla kullanılmaktadır. Ayrıca, seperatör olarak ta kullanılan bu modelimizin eksik yönlerinden biri, çocukların yatay emniyet şeritlerini bir merdiven gibi kullanarak tırmanabilmeleridir.

Yaptırmak istediğiniz korkuluk modeli hakkında fikir sahibi olmak için lütfen iletişim bölümünden bizimle iletişime geçin. Müşteri temsilcimiz sizi üretmiş olduğumuz korkuluk modelleri, bu modellere ait özellikler ve fiyatları hakkında bilgilendirmekten mutluluk duyacaklardır.

 

https://docdro.id/jftwHtk

https://www.pdfhost.net/index.php?Action=Download&File=0f63740cdb1cd5e2a4bdbbd69f956c97

http://www.keepandshare.com/doc19/view.php?id=26530&da=y

https://pdfhost.io/v/IhajNs6u_paslanmaz_korkuluk_nedirpdf.pdf

https://www.pdfpro.co/files/ec4lay4sad6-6e0043f7

https://pdf.ac/5XFGHO

https://www.pdfescape.com/shared/?AFDF3536861AB569CCBB2F0BCA4781E99C3FB6F13711A9D1

https://www.blurb.com/user/sanatpaslanm

https://docs.google.com/document/d/1ZzHmr4eSeXl1fqGGWnhuXXaM5ri3E98Ogi6UKZC1ht0